UKErevyen

UKEN 18 - Grande Finale

“Herlig vittig”, skrev Bergens Tidende om UKErevyen 2018: #METHREE. Revyen har røtter tilbake til 1946, og er og blir selve sjelen til UKEN. Siden 1980 er det aulaen på NHH som huset Norges ubestridte beste studentrevy. Et utall «NM i studentrevy»-priser de siste årene er bare én av grunnene til hvorfor de 10.000 publikummerne som besøker aulaen annethvert år kommer tilbake gang på gang!

På lik linje med resten av festivalen skapes revyen på frivillig basis. Nesten 100 frivillige mennesker er involvert i alt fra teknikk og rigging til kostyme og dans. UKErevyen 2018 ble den første UKErevyen med aktører fra andre studiesteder i Bergen, til stor glede for både fUKENsjonærer og gjester.

De siste seks årene har UKErevyen høstet strålende kritikker fra de største avisene i Bergen, hvor den blir bedømt på lik linje som resten av Bergens underholdningsscener.

UKErevyen 2018 tok tak i den vestlige verdens mest betente kampanje: #metoo. Kampanjen ble utgangspunktet for revyens røde tråd (med masse annet gøy som unngår #metoo, frykt ikke, bestemor). Humor er ikke ubetydelig underholdning, men en måte å delta i samfunnsdebatten på. La oss ikke være redde for å le av “skurkene” våre i samfunnet. Og oss selv. Eller deg selv, hvis du er skurk.

UKErevyen 2018 har ønskereprise våren 2019, og dette er aller siste gang den settes opp. Deretter er det bare å glede seg til UKErevyen 2020!