Åtte UKEN-arrangementer du ikke kan gå glipp av

Annonse

Karpe Diem i OBOS-teltet under UKEN 16. Foto: Audun Roald Strøm, UKEN Foto

EDITORS PICK: Føler du deg rådvill om hva du skal prioritere under UKEN-festivalen? Her er åtte arrangementer som garantert vil gi deg gåsehud, promille og fantastiske minner!

Les også: Velkommen til Nord-Europas største telt

 

 1) Svømmebasseng

Dette oslobandet er en drøm å høre på. Siden de slapp de kritikerroste albumet Broder har alle piler pekt oppover for Svømmebasseng. Bandet som tidligere har rocket både Øyanatt og by:Larm tar med seg sin legendarisk stemning til UKEN.

Dato: 9. mars
Sted: Kvarteret

2) Pasha

Du kjenner ham på afroen og sjarmen. Pasha er blant de brennaktuelle artistene du bare må få med deg på UKEN. Slippet «Prettyboi Bounce» har gjort hip-hop ikonet til et av Norges største.

Dato: 13. mars
Sted: Kvarteret

Forsmak på UKErevyen #METHREE under programslippfesten 9. Februar. Foto: Ingrid Hansen, UKEN Foto

3) UKE-revyen

Med temaet #metree leverer revyen samfunnssatire, musikk og skuespill på skyhøyt nivå. Len deg tilbake og se Norges beste revy.

Dato: stort sett hver dag
Sted: Aulaen, NHH

Les også: Større enn the Weeknd

4) St. Orvils

Bli med på Bergens største ølfest. Dette eventet hvor du haler med deg gode venner, og finner plass langs OBOS-teltets mange langbord. Det blir liveband, drikkeviser og grønnehatter.

Dato: 3. mars
Sted: OBOS-teltet

St. Orvil's Day under UKEN 16. Foto: Maha Malik, UKEN Foto

5) Swingkurs

Er du en av de alltid har dagdrømt om å svinge både deg selv og din utkårede rundt på dansegulvet? Nå har du muligheten. Dette swingkurset vil gi deg det du trenger for å imponere på parketten.

Dato: 6. mars
Sted: Kvarteret

6) The Great Gatsby 

Når du først har tatt svippturen innom swingkurset er det ingen grunn til å utsette dansegleden. Her blir det dans, poker og overdådig luksus etter 1900-tallets spilleregler.

Dato: 6. Mars
Sted: OBOS-teltet

Vi kan ikke vente til The Great Gatsby Party i OBOS-teltet på Koengen 6. mars. Foto: Pressebilde.

Får du ikke nok av OBOS-teltet? Sjekk ut UKENs Festivaldag!

7) The Mentalist

Klarer du å gjennomskue triksene til magiker Christian Wedoy? Vi har ikke helt troen - og ingenting er vel bedre enn å motbevise oss?

Dato: 16. Mars
Sted: Aulaen, NHH

8) Ølseminar

UKEN gir deg inngående kjennskap til den folkekjære drikken. Du vil dra fra dette arrangementet med litt mer kunnskap, og langt høyere promille. Med nyvunnede kunnskaper om øl vil du samtidig kunne skilte med en større forståelse av norsk kultur. Ingen dårlig deal!

Tid: 19:00
Sted: NHH

Billetter til alle UKENs arrangementer finner du HER!