PwC er et av verdens største nettverk av revisorer, advokater og rådgivere, og leverer tjenester innen revisjon, rådgivning, skatt og avgift. PwC har ca. 223 000 ansatte globalt og driver virksomhet i over 157 land. I Norge er vi 1700 ansatte fordelt på 27 kontorer.

PwC og UKEN har hatt et tett og gjensidig samarbeid siden 1996. Gjennom god kursing, faglig kompetanse og økonomiske bidrag har PwC vært med på å løfte UKEN til den kulturfestivalen den er i dag. Både PwC og UKEN setter pris på dette samarbeidet, og vi gleder oss til UKEN 18 går av stabelen i mars.

Les mer på https://pwc.no/

MONOBANK er stolt sponsor av UKEN18. Vi er en nisjebank i Bergen som tilbyr personlån og høyrentekonto. Vårt mål er å være ledende på fintech og vi brenner for å skape de beste løsningene. Vi er totalt 30 ansatte med god erfaring fra bank og finansbransjen.

MONOBANK og UKEN sitt samarbeid startet i 2016 og UKEN18 er veldig glade for å igjen ha MONOBANK med som hovedsamarbeidspartner. Dette samarbeidet vil bidra til å fortsette å heve festivalen til stadig nye høyder, både ved å gi økt kompetanse og økonomiske bidrag. Vi ser frem til tre spennende uker i mars!

Les mer på https://monobank.no/

Pangea er en corporate finance- og transaksjonsrådgiver i det nordiske eiendomsmarkedet, med kontor i Oslo og Stockholm. Grundige analyser og sterk gjennomføringskraft har gjort Pangea til en betydelig aktør i markedet for næringseiendom. Selskapet initierer og gjennomfører mange spennende prosjekter og transaksjoner. Flere av Pangeas ansatte startet med praktisk erfaring fra UKEstyret. Nå vil Pangea at studenter på NHH skal bli bedre kjent med dem og deres muligheter, både for internship og en karriere etter studiene.

Les mer på https://pangeapartners.no/

OBOS er Nordens største boligorganisasjon, eid av sine 420.000 medlemmer. OBOS markerer seg nå også som en av de mest betydelige boligbyggerne i bergensregionen, med svært mange boligprosjekter under bygging. OBOS-medlemmer nyter godt av mange fordeler. En av de viktigste er forkjøpsretten til nye og brukte boliger i Bergen, Oslo og mange andre byer. Medlemmer får også gode tilbud gjennom OBOS-banken, i tillegg til kultur- og boligrelaterte tilbud. OBOS er en stolt sponsor på flere arenaer innen kultur, idrett og humanitært arbeid. 

Kreds Studio er et digitalt kommunikasjonsbyrå som skaper gode brukeropplevelser på mobil og web. Kreds har utviklet denne appen for UKEN, som skal gjøre det enklere for deg som festivaldeltaker å finne den informasjonen du trenger.

Kreds har lang erfaring med utvikling av apper for festivaler, men gjør også andre prosjekter. Les mer på https://kreds.no/

Vårt mål er at studentene på Vestlandet skal få en best mulig studietid. Sammen med utdanningsinstitusjonene arbeider vi for å utvikle det helhetlige læringsmiljøet, tilby gode velferdsordninger og et fagtilbud av høy kvalitet. Vi vil være med å gjøre Bergen til en attraktiv studieby! I Sammen er det også studentene som bestemmer. Alt overskudd går tilbake til studentene, i styret vårt har studentene flertall og styrelederen er en student.

Allkopi NetPrint leverer ditt budskap på alle flater, enten det er på en brosjyre,
en bil eller et bygg. Du finner oss i de fleste byer, hele 18 avdelinger totalt – vi er
også tilgjengelig døgnet rundt med vårt online trykkeri Allkopi NetPrint 24/7.

Allkopi NetPrint består av mange flinke fagfolk som leverer ypperste kvalitet på
hele vår produktrekke som strekker seg fra trykksaker og storformat til byggetegninger og online tjenester.
Kontaktpunkt: ivar.hallem@allkopi.com – Mobil: 982 05 759

SIXT Bergen er medlem i SIXT bilutleie kjeden med over 70 utleiekontorer i Norge. SIXT er et bilutleie kjede med visjon om å ha premium kvalitet, service og sikkerhet. Skal du på weekendtur, besøke hjembyen eller på ferie? Sixt tilbyr leiebiler i alle størrelser fra personbiler, SUV, 7- og 9-setere eller minibusser. Vi hjelper deg også når du skal flytte og har et stort utvalg av varebiler i forskjellige størrelser som kan kjøres med vanlig førerkort. Velkommen til SIXT Bergen når du trenger leiebil.

Hos Peppes kan du nyte maten i en koselig og uformell setting i vår restaurant, få maten levert eller ta den med hjem. Vi har en variert meny med våre originale klassikere, Classic Chicago, med tykk bunn og Freestyle California på tynn surdeigsbunn. Kom innom oss for en smakebit av ekte norsk pizzahistorie.

Nordic Choice Hotels er et av Nordens største hotellkonsern, og et annerledes hotellselskap!
Der finnes ingen standard gjest, derfor tror vi ikke på Standardhotell. 13 000 ansatte jobber fordelt utover 6 forskjellige land, for Comfort, Clarion og Quality, i tillegg til våre frittstående hotellperler.
Vi har valgt mangfold, slik at du som hotellgjest hva som passer, dine behov og preferanser best.

GK er Nordens største kommunikasjonsbyrå. Vi hjelper kunder med å bli kjent, likt og til å få viljen sin. Det krever samfunnsforståelse, strategisk teft og kreativitet. Flere av GKs ansatte trente opp disse egenskapene da de selv arrangerte UKEN.
GK knekker kommunikasjonsnøtter i Oslo, Bergen, Stockholm og København. Kontakt oss hvis du har spørsmål om våre internship. Vi sees i mars!

Bright er ditt førstevalg for alle typer arrangementer og opplevelser med tanke på lyd, lys, scene og video.

Våre team står bak noen av Nordens mest utfordrende og banebrytende prosjekter. Vi har jobbet med både bedriftseventer og kulturelle arrangementer, og har satt opp permanente installasjoner på museer, teatre og klubber, i konserthus, hoteller og butikker. Vi samarbeider med og støtter designere, kunstnere og ledende aktører innenfor underholdnings- og eventbransjen.

Gjennom hele prosessen fra idé til gjennomføring stiller vi med avanserte løsninger og kreative medarbeidere. Ingen i Norden kan måle seg med våre ressurser og vår tekniske ekspertise og erfaring.