Datarock

Image

Datarock er tilbake! Med helt nye låter og helt nye, råe svarte dresser. De holder selveste avslutningskonserten for UKEN 18!

Datarock er klare for å slippe løs det meget etterlengtede tredje album sitt, “Face The Brutality”, og spiller på hjemmebane i Bergen for første gang siden 2014! Gjør deg klar for en heidundranes tilbakekomst fra Bergens gullgutter.

Datarock er et av Norges mest anerkjente band internasjonalt. Deres 1000 konserter i 36 land – i røde joggedresser – inkluderer 20 turneer i USA, 8 Australia-turneer og konserter på festivaler som Coachella, Lollapalooza, Roskilde og Sónar.

The New York Times beskriver en kveld med Datarock som “...a frothly elixir out of 1980s synth-pop, art-rock and new wave”. Dette blir en rå avslutning på UKEN 18!

Afterparty i Kjelleren:
Etter konserten åpnes det for Afterparty i Kjelleren på NHH, dette er inkludert i billetten. Kjelleren på NHH er Bergens største utested og kan tilby alt fra DJ i klubben til ni ulike temabarer.

Aulaen – NHH:
Aulaen på NHH er en av Bergens beste konsertscener, med toppmoderne lyd & lys-utstyr. Tidligere har artister som 50 Cent, The White Stripes, Kygo og Klovner i Kamp gjestet Aulaen, nå er det Datarock sin tur til å fylle aulaen til randen!

TID
22:00 Dørene åpner

Kjøp billetter her!

Image

Datarock inngår også i finalepakken og familiehelgpakken!

Image

Lyst til å gjøre mer ut av dagen? Få også med deg ølseminar eller UKErevyen #methree!