Gatsby party

Image

Billettyper:

  • The Great Gatsby Party - 270,- eks avgift
  • The Great Gatsby Party, VIP-bord og billett for 8 personer - 395,- per pers eks avgift (kjøpes samlet)   UTSOLGT

TID
18:00 Dørene åpner
23:00 Dørene åpner Afterparty på Rick’s

Du er herved invitert til The Great Gatsby Party i OBOS-teltet tirsdag 6. mars.

Ja du leste riktig! Aldri før har OBOS-teltet på Koengen opplevd noe lignende. Lokalet forvandles til en glamorøs festsal verdig 20-tallets ekstravagante festligheter. Og selvfølgelig all dekorasjonen, aktivitetene og det spektakulære showet som følger med.

Etter du har gått på den røde løperen blir du møtt av et overdådig pyntet festivaltelt med blant annet martiniglassfontener, veteranbiler, dansere og fakirer rundt i lokalet. Du kan enten prøve lykken ved pokerbordene, ta en svingom på dansegulvet eller slå deg ned ved et av de pyntede langbordene. På scenen vil det være et spektakulært show. Vil du oppleve en ekstravagant fest i ekte Gatsby-stil? Dette er muligheten din.

Området nærmest scenen består av avholdte VIP-bord med begrenset antall plasser. Dette er for de som søker den ultimate Gatsby-følelsen. Med ordinær billett vil man sitte på langbord, mens med en VIP-billett følger det med 8 avholdte plasser på hvert sitt runde bord. Hvert VIP-bord er holdt av hele kvelden for kjøperne av billetten. I prisen inngår to flasker deilige bobler og snacks ventende på dere ved ankomst.

Vi håper du har lyst til å oppleve første gangen dette formidable eventet blir arrangert. Det blir en kveld for historiebøkene.

KJØP BILLETT HER!