Festivaldag

Image

KJØP BILLETTER HER!

Billettyper:
Festivaldag + kveld (AURORA, Amanda Delara, Ary og Tusvik & Tønne) - 530 ,- eks. billettavgift
Festivalkveld (Kun AURORA) - 430 ,- eks. billettavgift
Offisielt Afterparty i Kjelleren på NHH - 50 ,- eks. billettavgift

UKEN gjentar suksessen: Vi arrangerer Festivaldagen i OBOS-teltet på Bergenhus Festning også i år! Dagen blir spekket med humorinnslag, konserter og ikke minst gode venner. I teltet vil det også være konkurranser, attraksjoner og deilige mattilbud. Underholdningsrepertoaret spenner fra god latter med Tusvik og Tønne til myke toner fra Ary og fra det unge stjerneskuddet Amanda Delara, til verdensstjernen AURORA!

Du kan velge mellom billett til hele Festivaldagen eller kun kvelden med AURORA. Det vil også være mulig å kjøpe billett til det offisielle afterpartyet i kjelleren på NHH i tillegg til din valgte billett - men vær rask, disse rives vekk!

Vil du oppleve både festivaldagen og TO DAGER TIL med UKEglede til sterkt rabattert pris? Da anbefaler vi deg å sjekke ut vennepakken!

Tusvik og Tønne:
Dette er damene bak Norges største podcast: Tusvik & Tønne. Det har resultert i store sceneshow på Latter og på turné, samt liveshow med podcasten på små og store steder rundt om i landet. Nå tar de med seg det beste fra begge verdener for å gi lattermusklene dine en real omgang.

Ary:
Ary er et navn det er verdt å merke seg. Da det norske musikkmiljøet sammen skulle kåre artisten de hadde mest tro på i 2016 tronet Ary listen. Og hun har ikke skuffet i 2017 heller! Hun beskrives som hypnotiserende, med et gudbenådet talent, sceneaura, musikalitet, produsent-skills og stemmeprakt.

Ary lager det som kan kalles særegen elektropopmusikk, aller mest kjent er låtene Higher, Already There, Childhood Dreams og The Sea, soundtracket til den norske suskesserien Nobel.

Amanda Delara:
Amanda Delara har vist seg å være en av de mest spennende, nye artistene å følge i 2017. Delaras debutsingel «Paper Paper» skjøt rett inn på A-lista hos P3. Hennes vakre live-cover av Gunerius på P3 ble lagt rett ut på Spotify og fikk 3 millioner streams på kort tid.

AURORA:
Det har kun gått tre år siden popkometen Aurora Aksnes singel-debuterte, men hun har allerede rukket over enormt mye i sin artistkarriere. Låter som «Conqueror», «Running with the Wolves» og «I Went Too Far» har sørget for tung radiorotasjon og rause terningkast. En musikalsk sensasjon, har noen kalt henne. Vårt største musikalske håp, mener andre.
AURORA formidler med letthet og egenart, og hun gjør det med hele seg. Hun er rett og slett et ubestridt supertalent.

 

TIDER
16:00 Dørene åpner
16:30 Tusvik & Tønne
18:00 ARY
18:30 Innslipsstopp. Ingen innslipp fra nå til til 19.30
19:30 Amanda Delara
21:00 Aurora
23:00 Dørene åpner Afterparty på NHH