Velkommen til Nord-Europas største telt

Annonse

Festivaldag i OBOS-teltet under UKEN 16. Foto: Fredrik Geving Bedsvaag, UKEN Foto

I 2018 er det ikke bare snøen og Studvest som vil dekke hele Bergen sentrum. UKEN setter nemlig opp Nord-Europas største rammetelt.

Velkommen til UKE-teltet. Med sine 2200 kvadratmeter rommer festivalens midtpunkt både de musikkglade og festglade – med god margin. Teltet er på størrelse med fem tennisbaner og er en tredjedel så stort som Det hvite hus.

20 000 tilskuere
I løpet av UKENs mangfoldige år har antall tilskuere i UKE-teltet passert 20 000 tilskuere. UKE-teltet har altså samlet opp flere besøkere enn kommunene Alta, Elverum, Grimstad og Nesodden har innbyggere. Bygget på NHHs svette og tårer, har teltet utviklet seg til å bli en real bauta i Bergens altomfattende kulturliv. OBOS-teltet åpner seg årlig opp som en vakker, hvit rose. som ønsker samtlige musikkglade, festglade og livets glade mennesker velkommen.

Les også: Gleder seg til festivaldagen

AURORA er en av de som skal opptre under UKENs festivaldag. Foto: Gonzales Photo

Sjekk ut UKENs festivaldag!

2 200 kvadratmeter
For å kunne omfavne konsertpublikummets komfort i en regnfylt by som Bergen, krever det et stort og stødig telt. Teltet er hele 2 200 kvadratmeter – det er nesten dobbelt så stort som Fort Knox. Men innholdet i UKE-teltet får både gullreserver og det hvite husets oransje resident til å blekne i forhold.

Godt selskap
I sånt selskap skal det godt gjøres å forlate stedet. Men når du først har fått motet, er det greit at OBOS-teltet er forankret sentralt på Koengen i Bergen. For ferske studenter som enda har til gode å nyte gode konsertopplevelser; det er et steinkast unna Bryggen. Bergens avlange geografi innebærer også særdeles gode bussforbindelser akkurat her, så det er ingen unnskyldning for å ikke ta turen.

Karpe Diem i OBOS-teltet under UKEN 16. Foto: Fredrik Geving Bedsvaag, UKEN Foto.

Opplev UKENs Vennehelg i OBOS-teltet!

Et telt for alle
Vi har dessverre mang en person vært ute for fortvilede forsøk på å korrekt slå opp telt. Enten du gjorde det i førstegangstjenesten, på telttur med vennegjengen eller du heter Lars Monsen: feil lengde på teltstenger, plugger som bøyer seg av permafrosten eller overraskelsen over at teltåpningen ikke er å finne. Disse hjerteskjærende eksemplene tryller fort frem apatiske trekk selv blant de mest mentalt sterke og praktisk anlagte av oss.

Men fortvil ikke – vi ordner teltstenger og øl. Du er hjertelig velkommen.

Vil du besøke OBOS-teltet i mars? Sjekk ut UKENs program!