UKEN lanserer gavekort

Annonse

Vår forrige artikkel handlet om hvilke arrangementer som er den perfekte julegaven. Klarte du ikke bestemme deg? Vi har løsningen.

Karsten Hauklien, PR-sjef i UKEN 18

─ Dette har vi prøvd å få til lenge! utbryter Karsten Hauklien, PR-sjef i UKEN 18.

Han viser hvordan man ved et tastetrykk kan kjøpe et gavekort, som kan brukes til kjøp av billetter til hvilket som helst av UKENs arrangementer. Så er det bare å printe ut og pakke inn i gavepapir. Er du av den digitale typen kan du heller sende på e-post.

─ Vi har fått en del forespørsler om vi kan få på plass et system hvor man kan gi bort et gavekort på et vilkårlig UKEN-arrangement. Det er klart at vi prøver å hjelpe, men etter hvert ble det litt uhåndterlig å notere ned og føre beløp manuelt, forklarer han.

Dette er arrangementene UKEN har sluppet så langt

Perfekt timing
Hauklien synes ikke timingen for at systemet kom på plass var så dum.

─ I tillegg er det jo et helt perfekt tidspunkt å få lansert gavekortet vårt. Julaften nærmer seg. Det kan være vanskelig å vite hvilket arrangement man skal gi i julegave, og hvilket arrangement mottageren blir mest glad for. Det problemet løser man med et gavekort, forklarer han.

─ Det er også kult at man kan bruke gavekortet til delbetaling eller til flere arrangementer. Enten om du ikke er innstilt på å gi en hel Vennepakke i gave, eller om bare St. Orvil’s Day er litt lite, har du muligheten til å trikse å mikse som du selv vil.

Enda en nyvinning i år

Først var det bottoms up, deretter den store utvidelsen av ansettelsesrunder til sentrum. Nå representerer gavekortene enda en nyhet i UKENs framstilling.

─ Vi er veldig glade i å videreutvikle UKEN, og det er ekstra gøy når vi gjør ting som ikke har blitt gjort før, sier Hauklien med en utstråling som får lyset til å blekne.

Videre forteller PR-sjefen at det å glede UKENs gjester, særlig i disse juletider, er spesielt givende.

─ Vi tar til oss gjestenes ønsker og prøver å oppfylle disse i størst mulig grad. Gavekortene kommer også til å glede andre, og i tillegg være en enkel løsning nå som butikkene er stappfulle av folk som handler julegaver.

PR-sjefen avslutter med at han ikke er i tvil om hva han skal gi sine venner til jul.

­─ Vel, jeg har jo veldig lyst til at vennene mine skal komme på Vennehelg, så kanskje dette er et fint spark bak for å få de i gang.

Gavekort får du kjøpt her