Leter du etter erfaringer for livet etter studiene? UKEN gir deg muligheten!

Annonse

Foto: Alicja Piotrowska, UKEN Foto[/caption]

CV-pynt, festing og læring. En kombinasjon en skulle tro var umulig. UKEN gjør det umulige mulig, og denne gangen vil vi ha DEG med på moroen!

I UKENs fjerde og siste ansettelsesrunde befinner siste muligheten seg for å være med på årets største studentfestival. Nok en gang strekker også UKEN begge hender ut til studentmassen i hele Bergen når over 100 stillinger utlyses.

– Den lange og særegne tradisjonen, og det faktum at en blir kjent med studenter på tvers av utdanningsteder! sier Emilie Orlien, gruppeleder for Psykologisk fakultet ved UiB om hva som er særegent ved UKEN. Dette mener hun en bare ikke finner i andre studentorganisasjoner.

Les mer om UKENs lange tradisjon

EMILIE ORLIEN, GRUPPELEDER PSYKOLOGISK FAKULTET. FOTO: VILDE NAKKIM, FOTO NHHS.

Henrik Dørum Bøe, gruppeleder BI. Foto: Vilde Nakkim, Foto NHHS

-I tillegg er en aktivt med på å skape noe, og bidrar til å gi tilbake til lokalmiljøet, fortsetter hun. For det er utelukkende å bli med i UKEN.

På sin side sier gruppeleder for BI, Henrik Dørum Bøe, at det som skiller UKEN fra andre studentorganisasjoner er all moroen.

Visste du at UKEN er så stort at det kunne vært et eget land? Finn ut mer her.

– Festene! Det er ytterst få andre studentorganisasjoner med over 1000 ansatte. Det blir garantert røyr på hver utflukt til Norges Handelshøyskole, sier Bøe som har trosset påståtte fordommer mellom NHH og BI for å bidra til å glede hele Bergen i mars.

Uforglemmelige erfaringer
– UKEN er en perfekt arena for studenter som ønsker å skape noe og det er klart at det har gitt inspirasjon til hva man velger å gjøre etter fullført studie, uttalte Rolf Assev, mannen bak StartupLab som bidrar til å utvikle gründerbedrifter.

ROLF ASSEV, PARTNER I STARTUPLAB OG TIDLIGERE UKESJEL. FOTO: LARS-AUNE MOORE

Han er en av de mange personlighetene som har tatt med sine erfaringer fra UKEN videre inn i sitt post-studieliv. Kristin Clemet, Anders Hoff og Øyvind Rafto fra Raske Menn, Erlend Karlseng og Simen Einebærhols som driver EIK-gruppen, og ikke minst Bent Gjendem som startet Monobank deler alle en bakgrunn fra UKEN og organisasjonens grønne glede. Dermed er det ingen tvil på at en kan trekke lærdom ut av det UKEN har å tilby, og bruke lærdommen for alt den er verdt utenfor auditoriene.

Les mer om gründerskolen UKEN her.

Pikant CV-krydder
Har du noensinne stusset over hva du kan inkludere i CV-en din? UKEN er iallfall et must! Hvis det er noe en lærer, så er det å samarbeide med andre ildsjeler. For i UKEN søkes det etter de mest engasjerte studentene Bergen har å gi. Basert på kun frivillighet, omsetter UKEN for flere millioner, og OM det gjenspeiler seg i produktet!

Har du fått med deg hvilke artister som kommer til UKEN 18?

Med verdenskjente artister som , Aurora og The Game, står UKEN for noe større og totalt gledelig. Det er festivalfølelse under Vennehelg, ut-av-deg-selv-opplevelsene på tidligere arrangementer som The Box og kommende Aula-arrangementer og familieglede under Barne- og Eldredager. UKEN strekker til og med mer enn bare hånden ut når albuen toucher verden under verdensrekordforsøk.

Ikke nøl, billetter til de store arrangementene får du her.

Så, til det du søkte etter på CV-en. Stikkord: Være med på å skape noe større enn seg selv. Bidra til å få folk til å glemme den grå hverdagen ved å videreutvikle konseptet glede i starten av den grønne våren.

Bli med, du også! Nå er siste mulighet for å bli med på vårens happening i Bergen.


SJEKK UT INFO PÅ UKEN.NO. FOTO: ALICJA PIOTROWSKA


HYGGELIGE FUKENSJONÆRER VENTER SPENT FOR Å SE HVEM SOM DUKKER OPP PÅ INTERVJU. FOTO: ALICJA PIOTROWSKA