Slippene du har ventet på

Annonse

FOTO: PRESSEBILDE

Denne uken skal mange hemmeligheter røpes og det er bare til å glede seg. UKEN 18 har nemlig flere godbiter i baklommen som man MÅ få med seg. Arrangementet du absolutt ikke vil gå glipp av er Gatsby festen i OBOS-teltet.

Tirsdag 6. mars får teltet en splitter ny look med Gatsby som tema. Det blir det mest ekstreme UKEN har stelt til i teltet noen gang. Enormt med pynt er kjøpt inn for å gjøre OBOS-teltet ugjenkjennelig. Dette blir årets fest, og etter arrangementet er som alltid et forrykende afterparty på byen.

Underholdningen er det utrolige Show De Vida som står for. Show De Vida er kjent over hele Norge for å sin unike eventunderholdning. Teamet byr på dansere, luftakrobater, musikere, sangere, stemningssettende kostymer og mye mer.

Sjekk også ut UKENs Festivaldag i OBOS-teltet!

ARRANGEMENTSJEF KAJA RØTTINGSNES. FOTO: VILDE NAKKIM, FOTO NHHS

Etter et kort intervju med arrangementssjef Kaja Røttingsnes fikk en liten pekepinn på hva vi kan vente oss fra denne festen.

─ Det blir en storslått fest med masse pynt og glam og underholdning gjennom hele kvelden, sier Røttingsnes og påpeker at dette er stikkordene en bør ha i bakhodet.

Videre forteller hun at det kommer til å være underholdning jevnt over hele kvelden. Hun forsikrer at det ikke er det typiske show-oppsettet, men flere innslag som forsikrer at det hele tiden skjer noe utover kvelden. 

─ Dette er absolutt et arrangement hvor det lønner seg å være til stede når det åpner, slår Røttingsnes fast.

På spørsmål om dette er som alle temafester hvor en er nødt til å kle seg ut, stadfester hun at UKEN skal glede alle og enhver.

─ Det er et arrangement hvor en kan velge litt selv. Gatsby er jo såpass enkelt at hvis du tar på den en kjole, er du på en måte klar for Gatsby-fest. Så kan en også alltids ta den helt ut og style antrekket med fjær og perler. Og samme for guttene! Hvis en tar på seg dress er en egentlig pyntet og klar. Så det er ikke en temafest der en er nødt til å gå til innleie av kostymer, forsikrer arrangementssjefen.

Ikke minst, er vi opptatte av dansing. Alle og enhver som har sett The Great Gatsby vet at festene er sensasjonelt preget av det glade tyvetallet, og i likhet med soundtracket «A Little Party Never Killed Nobody», sier Røttingsnes at det absolutt er mulighet for å danse under arrangementet.

─ Vi kommer til å lage et dansegulv i Gatsby-stil, hvor en kan også danse pardans om ønskelig. Selv etter showet vil det bli spilt av mye bra musikk man kan danse til! I mitt hode kommer det absolutt til å være mye dansing på denne festen, forteller Kaja Røttingsnes og smiler fra øre til øre.

Vi kan dermed ikke annet enn å glede oss etter det Kaja forteller. Billettprisene er gode, så vi garanterer at du får mye for pengene! Det vil også være mulig å kjøpe VIP-bord sammen med en vennegjeng på opptil åtte personer. Da sikrer du deg festens beste plassering og tidenes kveld med gjengen. Det må også sies at det vil vente noen friske bobler på disse bordene. Her er det bare til å stå klar når billettene slippes og begynne å planlegge Gatsby-antrekket.

Les også: I vennskapets navn

Får du ikke nok bevegelse av å vrikke på dansefoten? 
UKEN steller ikke bare i stand fest og basar, men skal også være medarrangør av Winterrun i Bergen. Lørdag 17 februar blir løping kombinert med folkefest.


UNDER WINTERRUN KAN DU FORVENTE DEG LYSSHOW, KOSTYMER OG EN GOD TRIM. FOTO: WINTERRUN.COM

Løpet består av 2x 5 kilometer med start fra selveste festplassen. Målet med dette løpet er å kose seg samtidig som man også gjerne utfordrer seg litt ekstra. Gå, rolig jogging eller løping er helt opp til deg. Sentrum vil uansett bli full av gledelig frostrøyk.

Er du ikke i god form? Fortvil ikke. Du har nemlig sjansen til å være den mest lysende løperen. Kle deg ut i den raskeste, villeste og mest morsomme bekledningen du klarer og spre litt UKEglede.

Gå inn i UKEN med en sporty start å løp til musikk, lysshow og glade mennesker. Om man ikke vil løpe er det uansett verdt å ta turen for å se de kreative kostymene som løper rundt!

Kjøp billetter til UKENs arrangementer HER.