Kunne vært sitt eget land

Foto: Fredrik Geving Bedsvaag, UKEN Foto

Visste du at UKEN har flere medlemmer enn det er innbyggere i Vatikanstaten? Eller at UKEN ikke bare er en NHH-greie? UKEN omfavner hele student-Bergen!

Med sine 1000 medlemmer mer enn tredobler UKEN Vatikanstatens innbyggertall. Det sier deg kanskje ikke så mye, men i mars får du dermed oppleve tre ganger så mye moro og glede! Som det vedgår av historien, har UKEN tidligere vært sentrert rundt om Norges Handelshøyskole (NHH). Nå beveger derimot UKEN seg nedover kysten og stopper ikke før studentfestivalen når ytterpunktene på Kronstad og Gravdal. Studenter fra Universitetet i Bergen, Høgskulen på Vestlandet, Sjøkrigsskolen og Norges Handelshøyskole er alle involvert nå som det er duket for tidenes festfylte mars måned.

Les mer om hvordan UKEN når ut til bergensstudentene her.

Involveringen har vist seg klart og tydelig. 24. oktober 2017 ble det arrangert Silent Disco på Parken. Flere sentrumsorienterte arrangementer er det å vente seg, backet opp av over 200 fUKENsjonærer fra de forskjellige utdanningsinstitusjonene. Hva betyr dette? Mer moro!

UKEN HAR ALLTID HATT ET ØNSKE OM Å INVOLVERE SEG MER I BERGENS SENTRALE OMRÅDER. HER FRA KAMPEN OM FESTPLASSEN UNDER UKEN 14. FOTO: MARTIN LANGAAS, UKEN FOTO

Flere skal det bli
En skulle tro at det var nok med 1000 frivillige fUKENsjonærer, men det trengs nemlig enda flere for å skape en heidundrende festival! Så om du er lei av å slumre rundt på Integrerbar, Kronbar, Kurerbar, eller de andre gjengse studentstedene, så er virkelig UKEN veien å gå. For det første kan UKEN tilby et telt på størrelse med en tredjedel av det hvite hus (mange ganger større enn kollektivet ditt, altså). For det andre, inkluderer UKEN elleville dager i byen, om det så skulle være verdensrekordforsøk, eller en titt innom den grønne UKEbussen (som for øvrig utklasser den blå dobbeldekkeren som går til Ulriken). Og for det tredje, bekjent- og vennskap på tvers av skolene i Bergen.


EN SÅ STOR STUDENTFESTIVAL MÅ OGSÅ HA DOBBEL SÅ STOR BUSS. FOTO: MAHA MALIK, UKEN FOTO

Følg med på UKENs Facebookside for informasjon om neste ansettelsesrunde!

Større enn noen gang
Hvis det er noe en skal enes om, så er det at UKEN er på sitt største. I 2018 blir UKEN årets største studentfestival i Norge. Med internasjonale artister som , The Game og Aurora lever festivalen til størrelsen sin. For ikke å si afterpartyene som kommer etter de gode arrangementene! Slik topper UKEN musikkstrømmetjenesten Spotify, som har brukere verden over. Derfor er det på sin plass at UKEN har flere medlemmer enn det er innbyggere enn en hel stat, samt et gigantisk telt. For der det er hjerterom skal det alltid være husrom. Iallfall i mars.

UKEN – Skapt for å glede

Billetter får du her.